Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Hyundai Kona Electric?

Hyundai Kona Electric: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Hyundai Kona Electric! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Hyundai Kona Electric for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Hyundai Kona Electric

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Hyundai Kona Electric.

Fikse steinsprut i ruta på din Hyundai Kona Electric? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Hyundai Kona Electric ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Hyundai Kona Electric.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Hyundai Kona Electric?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Hyundai Kona Electric kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Hyundai Kona Electric

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Hyundai Kona Electric. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Hyundai Kona Electric.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Hyundai Kona Electric hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Hyundai Kona Electric

Ta kontakt nå!