Fikse ❤️ steinsprut i din Hyundai Ioniq Electric?

Hyundai Ioniq Electric: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Hyundai Ioniq Electric! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Hyundai Ioniq Electric for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Hyundai Ioniq Electric

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Hyundai Ioniq Electric.

Fikse steinsprut i ruta på din Hyundai Ioniq Electric? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Hyundai Ioniq Electric ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Hyundai Ioniq Electric for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Hyundai Ioniq Electric?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Hyundai Ioniq Electric kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Hyundai Ioniq Electric

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Hyundai Ioniq Electric. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Hyundai Ioniq Electric.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Hyundai Ioniq Electric hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Hyundai Ioniq Electric

Ta kontakt nå!