Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Hudson Commodore 172?

Hudson Commodore 172: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Hudson Commodore 172! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Hudson Commodore 172 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Hudson Commodore 172

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Hudson Commodore 172.

Fikse steinsprut i ruta på din Hudson Commodore 172? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Hudson Commodore 172 ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Hudson Commodore 172 for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Hudson Commodore 172?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Hudson Commodore 172 kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Hudson Commodore 172

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Hudson Commodore 172. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Hudson Commodore 172.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Hudson Commodore 172 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Hudson Commodore 172

Ta kontakt nå!