Bilglass1 reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Hino 388 Conventional

Hino 388 Conventional: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Hino 388 Conventional! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Hino 388 Conventional for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Hino 388 Conventional

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Hino 388 Conventional.

Fikse steinsprut i frontruta på din Hino 388 Conventional? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Hino 388 Conventional ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Hino 388 Conventional.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Hino 388 Conventional?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Hino 388 Conventional kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Hino 388 Conventional

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Hino 388 Conventional. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Hino 388 Conventional.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Hino 388 Conventional hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Hino 388 Conventional

Ta kontakt nå!