Fikse ❤️ steinsprut i din Henry J K54 Corsair?

Henry J K54 Corsair: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Henry J K54 Corsair! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Henry J K54 Corsair for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Henry J K54 Corsair

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Henry J K54 Corsair.

Reparere steinsprut i ruta på din Henry J K54 Corsair? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Henry J K54 Corsair ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Henry J K54 Corsair for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Henry J K54 Corsair?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Henry J K54 Corsair kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Henry J K54 Corsair

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Henry J K54 Corsair. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Henry J K54 Corsair.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Henry J K54 Corsair hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Henry J K54 Corsair

Ta kontakt nå!