Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din GAZ Gazelle Sobol

GAZ Gazelle Sobol: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din GAZ Gazelle Sobol! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din GAZ Gazelle Sobol for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin GAZ Gazelle Sobol

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på GAZ Gazelle Sobol.

Reparere steinsprut i ruta på din GAZ Gazelle Sobol? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din GAZ Gazelle Sobol ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din GAZ Gazelle Sobol for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min GAZ Gazelle Sobol?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din GAZ Gazelle Sobol kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din GAZ Gazelle Sobol

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din GAZ Gazelle Sobol. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din GAZ Gazelle Sobol.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min GAZ Gazelle Sobol hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din GAZ Gazelle Sobol

Ta kontakt nå!