Fikse ❤️ steinsprut i din Ford Mustang Mach 1?

Ford Mustang Mach 1: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Ford Mustang Mach 1! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Ford Mustang Mach 1 for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Ford Mustang Mach 1

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Ford Mustang Mach 1.

Fikse steinsprut i ruta på din Ford Mustang Mach 1? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Ford Mustang Mach 1 ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt av papirarbeid i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Ford Mustang Mach 1 for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Ford Mustang Mach 1?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Ford Mustang Mach 1 kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Ford Mustang Mach 1

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Ford Mustang Mach 1. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Ford Mustang Mach 1.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Ford Mustang Mach 1 hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Ford Mustang Mach 1

Ta kontakt nå!