Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Ford Loder 1899 Focus RS?

Ford Loder 1899 Focus RS: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Ford Loder 1899 Focus RS! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Ford Loder 1899 Focus RS for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Ford Loder 1899 Focus RS

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Ford Loder 1899 Focus RS.

Reparere steinsprut i ruta på din Ford Loder 1899 Focus RS? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Ford Loder 1899 Focus RS ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Ford Loder 1899 Focus RS.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Ford Loder 1899 Focus RS?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Ford Loder 1899 Focus RS kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Ford Loder 1899 Focus RS

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Ford Loder 1899 Focus RS. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Ford Loder 1899 Focus RS.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Ford Loder 1899 Focus RS hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Ford Loder 1899 Focus RS

Ta kontakt nå!