Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Ford 49 Convertible?

Ford 49 Convertible: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Ford 49 Convertible! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Ford 49 Convertible for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Ford 49 Convertible

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Ford 49 Convertible.

Reparere steinsprut i frontruta på din Ford 49 Convertible? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Ford 49 Convertible ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Ford 49 Convertible.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Ford 49 Convertible?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Ford 49 Convertible kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Ford 49 Convertible

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Ford 49 Convertible. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Ford 49 Convertible.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Ford 49 Convertible hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Ford 49 Convertible

Ta kontakt nå!