Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Fisker Karma Pininfarina

Fisker Karma Pininfarina: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Fisker Karma Pininfarina! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Fisker Karma Pininfarina for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Fisker Karma Pininfarina

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Fisker Karma Pininfarina.

Fikse steinsprut i ruta på din Fisker Karma Pininfarina? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Fisker Karma Pininfarina ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Fisker Karma Pininfarina for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Fisker Karma Pininfarina?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Fisker Karma Pininfarina kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Fisker Karma Pininfarina

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Fisker Karma Pininfarina. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Fisker Karma Pininfarina.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Fisker Karma Pininfarina hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Fisker Karma Pininfarina

Ta kontakt nå!