Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Ferrari F430 Challenge?

Ferrari F430 Challenge: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Ferrari F430 Challenge! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Ferrari F430 Challenge for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Ferrari F430 Challenge

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Ferrari F430 Challenge.

Fikse steinsprut i ruta på din Ferrari F430 Challenge? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Ferrari F430 Challenge ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Ferrari F430 Challenge.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Ferrari F430 Challenge?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Ferrari F430 Challenge kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Ferrari F430 Challenge

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Ferrari F430 Challenge. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Ferrari F430 Challenge.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Ferrari F430 Challenge hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Ferrari F430 Challenge

Ta kontakt nå!