Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Daimler Four Light? Bilglass1 hjelper deg!

Daimler Four Light: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Daimler Four Light! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Daimler Four Light for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Daimler Four Light

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Daimler Four Light.

Fikse steinsprut i ruta på din Daimler Four Light? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Daimler Four Light ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Daimler Four Light for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Daimler Four Light?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Daimler Four Light kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Daimler Four Light

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Daimler Four Light. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Daimler Four Light.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Daimler Four Light hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Daimler Four Light

Ta kontakt nå!