Bilglass1 reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Chrysler Wayfarer

Chrysler Wayfarer: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Chrysler Wayfarer! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Chrysler Wayfarer for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Chrysler Wayfarer

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Chrysler Wayfarer.

Fikse steinsprut i frontruta på din Chrysler Wayfarer? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Chrysler Wayfarer ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Chrysler Wayfarer.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Chrysler Wayfarer?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Chrysler Wayfarer kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Chrysler Wayfarer

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Chrysler Wayfarer. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Chrysler Wayfarer.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Chrysler Wayfarer hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Chrysler Wayfarer

Ta kontakt nå!