Fikse ❤️ steinsprut i din Chrysler Pronto Cruiser?

Chrysler Pronto Cruiser: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Chrysler Pronto Cruiser! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Chrysler Pronto Cruiser for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Chrysler Pronto Cruiser

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Chrysler Pronto Cruiser.

Reparere steinsprut i frontruta på din Chrysler Pronto Cruiser? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Chrysler Pronto Cruiser ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt papirarbeidet i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Chrysler Pronto Cruiser for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Chrysler Pronto Cruiser?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Chrysler Pronto Cruiser kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Chrysler Pronto Cruiser

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Chrysler Pronto Cruiser. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Chrysler Pronto Cruiser.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Chrysler Pronto Cruiser hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Chrysler Pronto Cruiser

Ta kontakt nå!