Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Chrysler Imperial

Chrysler Imperial: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Chrysler Imperial! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Chrysler Imperial for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Chrysler Imperial

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Chrysler Imperial.

Fikse steinsprut i ruta på din Chrysler Imperial? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på en Chrysler Imperial ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Chrysler Imperial for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Chrysler Imperial?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Chrysler Imperial kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Chrysler Imperial

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Chrysler Imperial. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Chrysler Imperial.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Chrysler Imperial hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Chrysler Imperial

Ta kontakt nå!