Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Chrysler 200 Sedan AWD

Chrysler 200 Sedan AWD: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Chrysler 200 Sedan AWD! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Chrysler 200 Sedan AWD for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Chrysler 200 Sedan AWD

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Chrysler 200 Sedan AWD.

Fikse steinsprut i frontruta på din Chrysler 200 Sedan AWD? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Chrysler 200 Sedan AWD ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Chrysler 200 Sedan AWD.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Chrysler 200 Sedan AWD?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Chrysler 200 Sedan AWD kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Chrysler 200 Sedan AWD

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Chrysler 200 Sedan AWD. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Chrysler 200 Sedan AWD.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Chrysler 200 Sedan AWD hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Chrysler 200 Sedan AWD

Ta kontakt nå!