Fikse ❤️ steinsprut i din Chevrolet Constantia?

Chevrolet Constantia: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Chevrolet Constantia! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Chevrolet Constantia for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Chevrolet Constantia

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Chevrolet Constantia.

Fikse steinsprut i frontruta på din Chevrolet Constantia? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Chevrolet Constantia ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Chevrolet Constantia for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Chevrolet Constantia?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Chevrolet Constantia kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Chevrolet Constantia

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Chevrolet Constantia. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Chevrolet Constantia.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Chevrolet Constantia hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Chevrolet Constantia

Ta kontakt nå!