Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Chevrolet Biscayne?

Chevrolet Biscayne: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Chevrolet Biscayne! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Chevrolet Biscayne for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Chevrolet Biscayne

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Chevrolet Biscayne.

Fikse steinsprut i frontruta på din Chevrolet Biscayne? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Chevrolet Biscayne ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar hånd om papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Chevrolet Biscayne.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Chevrolet Biscayne?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Chevrolet Biscayne kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Chevrolet Biscayne

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Chevrolet Biscayne. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Chevrolet Biscayne.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Chevrolet Biscayne hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Chevrolet Biscayne

Ta kontakt nå!