Fikse ❤️ steinsprut i din Cadillac XTS Platinum?

Cadillac XTS Platinum: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Cadillac XTS Platinum! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Cadillac XTS Platinum for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Cadillac XTS Platinum

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Cadillac XTS Platinum.

Reparere steinsprut i ruta på din Cadillac XTS Platinum? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Cadillac XTS Platinum ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Cadillac XTS Platinum for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Cadillac XTS Platinum?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Cadillac XTS Platinum kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Cadillac XTS Platinum

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Cadillac XTS Platinum. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Cadillac XTS Platinum.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Cadillac XTS Platinum hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Cadillac XTS Platinum

Ta kontakt nå!