Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Cadillac Coupe de Ville?

Cadillac Coupe de Ville: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Cadillac Coupe de Ville! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Cadillac Coupe de Ville for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Cadillac Coupe de Ville

Her finner du svar på vanlige spørsmål våre kunder har i forbindelse med steinsprut i frontruta på Cadillac Coupe de Ville.

Reparere steinsprut i ruta på din Cadillac Coupe de Ville? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på din Cadillac Coupe de Ville ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Cadillac Coupe de Ville.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Cadillac Coupe de Ville?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Cadillac Coupe de Ville kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Cadillac Coupe de Ville

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Cadillac Coupe de Ville. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i frontruta på din Cadillac Coupe de Ville.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Cadillac Coupe de Ville hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Cadillac Coupe de Ville

Ta kontakt nå!