Vi reparerer ❤️ steinsprut i frontruta på din Bentley Continental SuperSports Coupe

Bentley Continental SuperSports Coupe: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Bentley Continental SuperSports Coupe! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Bentley Continental SuperSports Coupe for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Bentley Continental SuperSports Coupe

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på om steinsprut i vinduet foran på Bentley Continental SuperSports Coupe.

Fikse steinsprut i ruta på din Bentley Continental SuperSports Coupe? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Bentley Continental SuperSports Coupe ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av alt av papirarbeid i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Bentley Continental SuperSports Coupe for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Bentley Continental SuperSports Coupe?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Bentley Continental SuperSports Coupe kan repareres eller om den må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Bentley Continental SuperSports Coupe

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Bentley Continental SuperSports Coupe. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i vinduet på din Bentley Continental SuperSports Coupe.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Bentley Continental SuperSports Coupe hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Bentley Continental SuperSports Coupe

Ta kontakt nå!