Fikse ❤️ steinsprut i din Bentley Continental GT Coupe?

Bentley Continental GT Coupe: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Bentley Continental GT Coupe! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Bentley Continental GT Coupe for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Bentley Continental GT Coupe

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på angående steinsprut i vinduet foran på Bentley Continental GT Coupe.

Reparere steinsprut i frontruta på din Bentley Continental GT Coupe? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Bentley Continental GT Coupe ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Bentley Continental GT Coupe.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Bentley Continental GT Coupe?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Bentley Continental GT Coupe kan repareres eller om den må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Bentley Continental GT Coupe

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Bentley Continental GT Coupe. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke strengt tatt nødvendig å gjøre dette, men det kan være nyttig om det er vanskelig å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi blir uansett enige om hvordan vi skal løse dette.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Bentley Continental GT Coupe.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Bentley Continental GT Coupe hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Bentley Continental GT Coupe

Ta kontakt nå!