Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Audi A4 B9 model 8W? Bilglass1 hjelper deg!

Audi A4 B9 model 8W: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Audi A4 B9 model 8W! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Audi A4 B9 model 8W for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Audi A4 B9 model 8W

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i frontruta på Audi A4 B9 model 8W.

Fikse steinsprut i frontruta på din Audi A4 B9 model 8W? Bilglass1 reparerer skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Audi A4 B9 model 8W ved gyldig delkasko eller kasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av papirmølla i forb. med reparasjon av steinsprutskade i frontruta på din Audi A4 B9 model 8W for deg.

 • Hvordan går jeg frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Audi A4 B9 model 8W?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Audi A4 B9 model 8W kan repareres eller om ruta må byttes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Audi A4 B9 model 8W

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Audi A4 B9 model 8W. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om det er vanskelig å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få fikset skaden i frontruta på din Audi A4 B9 model 8W.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Audi A4 B9 model 8W hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Audi A4 B9 model 8W

Ta kontakt nå!