Reparere ❤️ steinsprut i frontruta på din Aixam Mega Monte Carlo? Bilglass1 hjelper deg!

Aixam Mega Monte Carlo: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i ruta på din Aixam Mega Monte Carlo! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i ruta på din Aixam Mega Monte Carlo for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting Bilglass1 sine kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Aixam Mega Monte Carlo

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på i forbindelse med steinsprut i vinduet foran på Aixam Mega Monte Carlo.

Reparere steinsprut i frontruta på din Aixam Mega Monte Carlo? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å få reparert steinsprut i frontruta på en Aixam Mega Monte Carlo ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og tar oss av papirmølla i forbindelse med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Aixam Mega Monte Carlo for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Aixam Mega Monte Carlo?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Aixam Mega Monte Carlo kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Aixam Mega Monte Carlo

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Aixam Mega Monte Carlo. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være nyttig om du har problemer med å fortelle om skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Aixam Mega Monte Carlo.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr Bilglass1 gratis lånebil når jeg leverer inn min Aixam Mega Monte Carlo hos dere?

  Ja. Vi tilbyr gratis lånebil på noen av avdelingene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Aixam Mega Monte Carlo

Ta kontakt nå!