Har du fått steinsprut ❤️ i frontruta på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles?

Aixam E-Truck Plateau Ridelles: Steinsprut

Vi hjelper deg når du har vært uheldig og fått steinsprut i frontruta på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles! Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til det lokale Bilglass1 verkstedet som er nærmest deg og fikser steinsprutskaden i frontruta på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles for deg. Har du gyldig kasko eller delkasko, er reparasjonen gratis.

Vanlige spørsmål

Ting våre kunder ofte lurer på om steinsprut i frontruta på sin Aixam E-Truck Plateau Ridelles

Her finner du svar på vanlige ting våre kunder lurer på angående steinsprut i frontruta på Aixam E-Truck Plateau Ridelles.

Reparere steinsprut i frontruta på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles? Bilglass1 fikser skaden gratis*

 • Hva koster det å reparere steinsprut hos Bilglass1?

  Det er gratis å reparere steinsprut i frontruta på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles ved gyldig kasko eller delkasko forsikring. Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap og ordner med alt papirarbeidet i forb. med reparasjon av steinsprut i frontruta på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles for deg.

 • Hvordan gå frem for å få reparert en steinsprutskade i frontruta på min Aixam E-Truck Plateau Ridelles?

  Ta ganske enkelt kontakt med oss på tlf. 04 123, post@bilglass1.no eller bestill time direkte på nett for å sjekke om steinspruten i frontruta på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles kan repareres eller om ruta må skiftes

 • Slik får du reparert steinsprut i din Aixam E-Truck Plateau Ridelles

  Ta et bilde av steinsprutskaden i frontruta på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles. Lagre bildet på telefonen.

  Det er ikke slik at dette absolutt trengs, men det kan være til hjelp om du har problemer med å beskrive skaden muntlig eller skriftlig til oss. Men ikke bekymre deg om dette om du ikke har tid eller lyst. Vi finner uansett ut av det.

  Ta kontakt med oss for å få reparert skaden i vinduet på din Aixam E-Truck Plateau Ridelles.

  Du kan ringe oss døgnet rundt på 04 123 eller ved å fylle ut skjemaet du finner her. Du kan også bestille time på et av våre verksteder.

 • Tilbyr dere gratis lånebil når jeg leverer inn min Aixam E-Truck Plateau Ridelles hos dere?

  Ja. Vi tilbyr dette på noen av verkstedene våre.

Ta kontakt i dag på epost, telefon eller via vårt kontaktskjema og vi hjelper deg med steinsprut i din Aixam E-Truck Plateau Ridelles

Ta kontakt nå!